Vuokralle tarjotaan

Katso video asunnosta kalustettuna

Upea 30 neliöinen yksiö (1h + kk) Lappeenrannan Leirissä! Huoneiston sävyinä valkoinen sekä vaalea ja tumma harmaa. Täysin uudistetussa keittiössä on korkea kiiltoiset valkoiset kalusteet, led-valaistus ja ikkuna sekä täysikokoinen jääkaappipakastin (energialuokka A++). Olohuone on vanhan kivitalon hengen mukaisesti suurikokoinen. Olohuoneessa on makuualkovi ja suuri ikkuna pihalle. Pääosin laatoitetussa kylpyhuoneessa on valaistu peilikaappi, lasihyllyjä ja pesukoneliitäntä. Lattiana olohuoneessa ja keittiössä on tumma laminaattiparketti, eteisessä näyttävä mustan sävyinen ”kivi”-laminaattilattia. Eteisessä on suuri huoneiston väreihin sävytetty peili, neljä suurikokoista vaatekaappia ja ovipuhelin etäavauspainikkeella. Talossa on saatavilla valokuitu-internet.

Katso video asunnosta kalustamattomana

Loistavat kulkuyhteydet:

- Osoite: Lentäjäntie 6, 53600 Lappeenranta
- Skinnarilan bussille 400m
- Prismalle 400m
- Keskustaan 900m
- Rautatieasemalle 1,6km


Vuokra:

552€/kk + vesimaksu 28 €/hlö/kk.
Vuokralainen huolehtii muista mahdollisista kuluista, kuten sähkö-, autopaikka-, puhelin-, data-, pesutupa- ja saunamaksuista.

Vuokravakuutena vuokralainen toimittaa vuokranantajalle pankin ilmoituksen vuokravakuudesta, jonka arvo on kahden kuukauden vuokra. Vuokralaisen luottotiedot tarkistetaan.


Vapautuu:

Heti vapaa.


Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 502 8201 (myös WhatsApp)
Sähköposti: jukka@niiranen.fi
 
 
 
 
Keittiö


Lisätietoja / FAQ / UKK:

* Lemmikit: pienikokoiset lemmikit on sallittu, luonnollisesti vuokralaisen omalla riskillä, eli jos lemmikki tuhoaa jotakin, niin korjauslasku jää vuokralaiselle.
* Tupakointi asunnossa on kiellettyä
* Asunto on tarkoitettu vuokrattavaksi, joten asuntoon haetaan mahdollisimman pitkäaikaista vuokralaista.
* Autopaikkoja taloyhtiössä on erittäin huonosti. Kaikkiaan vain joku 10-15kpl. Mutta talon edessä menevän Lentäjäntien varressa on vapaa pysäköinti ja siinä on oikein hyvin tilaa ja paikkoja autolle käytännössä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.
* Kylpyhuoneeseen mahtuu 40cm leveä pyykinpesukone ja siellä on valmiina tulovesiliitin sekä sähkönormien mukainen vikavirtasuojattu pistorasia
* Talon kellarissa on pesutupa, kuivaushuone, polkupyörävarasto ja asunnon oma häkkikomero.
* Keittiössä on vastaavasti paikka ja liitännät astianpesukoneelle sekä mikroaaltouunille.
* Makuusyvennyksen koko on 205cm leveä ja 140cm syvä, joten sängyn koko riippuu siitä miten päin sen sinne haluaa sijoittaa. Jos sänky pitää saada mahtumaan kokonaan syvennykseen, niin silloin 140cm leveä on max. sängyn koko. Jos taas sen sijoittaa toisinpäin, siis niin että esim. jalkopää tulee huoneen puolelle, niin silloin tilaan mahtuu vaikka jenkkisänky. 
* Taloyhtiön saunatilat on remontoidut ja upeassa kunnossa.


   
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
   
   


Ċ
Jukka Niiranen,
22.7.2011 klo 5.02
Comments